Smidsweg 14 1761 BJ Anna Paulowna
+31 (0) 223 53 51 59

Showcase

Prefound

Prefound in Alkmaar

Voor het nieuwe kantoor van Prefound, in het Victory Building in Alkmaar, verzorgde ZIP Interieur een heel nieuw kantoor. Een lege, kale verdieping veranderde in het gaafste kantoor van het gebouw. Met recht een fijne plek om te werken, klanten te ontvangen, je terug te trekken of juist samen te borrelen.

In het ontwerp staan gezond- en flexibel werken in een fijne omgeving centraal. We hebben voor de vaste werkplekken gekozen voor zit-sta bureaus, hierdoor kunnen de werknemers af en toe schakelen tussen zittend- en staand werken. De afgesloten vergaderkamers kunnen worden opgezocht als je even rustig wilt bellen of werken.

Wij leverden hier een absoluut totaal ontwerp (Turn-Key) waarin wij de klant overal van hebben ontzorgd. Zo verzorgden wij de stoffering, het schilderwerk, het elektrawerk, het loodgieterswerk, de moswanden, leverden wij het meubilair en de keuken en plaatsten wij nieuwe glaswanden.

Hieronder een paar foto's van hoe het kantoor er eerst uit zag.
Door te werken met een mix van materialen; PVC, tapijt en vinyl krijgt iedere functie zijn eigen gevoel. De vloeren sluiten naadloos op elkaar aan en door de kleurkeuze versterken zij elkaar alleen maar meer.

Het 3D ontwerp

En het eindresultaat!

Copyright © 2014-2019 ZIP Interieur