Smidsweg 14 1761 BJ Anna Paulowna
+31 (0) 223 53 51 59

ZIP Interieur

Specialisten

Specialisten

Wij hebben een heel team van partners om ons heen verzameld om u te ontzorgen op de dagelijkse zaken die bij gebouwenbeheer komen kijken.

Uiteraard hebben wij alle interieuroplossingen op gebied van meubels als staandaard en als maatwerk, maar ook plafonds, verlichting, schilderwerk en installatiewerk regelen wij voor onze klanten.

U bepaalt waar wij starten en waar wij stoppen, ook als u het altijd zelf organiseert en het is alleen voor de drukke piekmomenten. Wij leggen graag in een persoonlijk gesprek uit wat ZIP Interieur facilitair voor u kan betekenen.

Hoe werken wij

Onder onze relaties vallen zowel kleine als grote organisaties die regionaal en landelijk werkzaam zijn. ZIP Interieur en haar partners hebben geen vaste werkwijze. Goed luisteren naar de behoefte en wensen van onze relaties is de basis voor het uitwerken van een passende aanpak.

In het vertrouwen u met deze informatie van dienst te zijn en een eerste stap te hebben gezet tot een toekomstige vorm van samenwerking, zien wij uw verdere belangstelling graag tegemoet.

Het team

ZIP Interieur bestaat uit een team van specialisten op gebied van Turn-key projecten. Wij ontzorgen u volledig op gebied van Facilitaire dienstverlening. Wij luisteren goed naar onze klanten om een op maat gemaakt ontwerp te realiseren. U bepaald zelf hoe ver wij mogen gaan en wat u van ons kan verwachten.

Na het maken van een moodboard blijkt zeer snel of we op de lijn der verwachtingen zitten. Ieder project heeft een eigen manier van ontstaan, door budget of smaak kan een stijl enorm veel invloed hebben.

Nederlandse Ergonimie Norm (NEN)

Wij hanteren daarnaast een aantal normen om u te voorzien van de meest ergonomische oplossing op het gebied van zit-en kantoor meubilair.

nen18131813

Deze praktijkrichtlijn geeft aanwijzingen om op een verantwoorde wijze administratieve ruimten en kantoren in te richten. Hierbij maakt de richtlijn gebruik van relevante onderdelen uit de geldende Europese normen.


nen18132449Deze norm geeft functionele eisen voor de afmetingen en de uitvoering van kantoorwerktafels (hierna tafels genoemd), waarbij rekening is gehouden met ergonomische uitgangspunten.

Was deze pagina nuttig?

Deel deze pagina@ZIPinterieur

  • @ZIPinterieur
    Bezoek ons ook op Facebook voor updates en het laatste nieuws. http://goo.gl/YiIYbx

  • @ZIPinterieur

    Bekijk de laatste projecten op onze vernieuwde website. http://goo.gl/XdqZyT

  • @ZIPinterieur

    Bureaustoel proberen? Kom langs bij onze showroom. http://goo.gl/E8y4Ci 

Online kantoormeubilair kopen?

ZIP Direct
Copyright © 2014-2019 ZIP Interieur